Despre noi

sv01

Pe 20.02.2012 a luat fiinta Asociatia Club Sportiv “Junior Swim” Iasi, ramura de sport vizata fiind exclusiv natatia. La aproape un an de existenta asociatia ieseana a reusit sa devina afiliata a Federatiei Romane de Natatie si Pentatlon Modern, fiind unicul si singurul club sportive din istoria orasului Iasi care, in calitate de afiliat, a “spart gheata”  in ceea ce priveste inotul  de performanta, aducand Iasul pe harta natatiei din Romania.

Clubul Sportiv “Junior Swim” Iasi organizeaza cursuri de inot atat pentru copii cat si pentru adulti, clasificate pe grupe de varsta,  dar si functie de gradul de insusire a tehnicii procedeelor de inot. Clubul s-a nascut din pasiune pentru acest sport, pasiune pe care incercam sa o  insuflam tuturor celor care apeleaza la serviciile noastre si nu numai. 

Misiunea noastra este atat initierea si perfectionarea  tehnicilor de inot pentru inotatorii amatori, cat si cresterea performantelor sportivilor din cadrul clubului nostru.  Obiectivul nostru este ca rezultatele sportivilor JuniorSwim sa se imbunatateasca de la o etapa la alta, reusind sa mentinem Iasul in topul oraselor consacrate in aceasta ramura sportiva.